2019 / 2018 / 2017

Een geslaagde derde editie

Ondanks een aangekondigde code geel van de KNMI kon de dorpskwis van Hilvarenbeek gelukkig gewoon doorgaan. En wat waren alle teams en vrijwilligers toch weer gedreven en fanatiek om er weer een mooi evenement van te maken. Families, buurten en vriendengroepen stelde vanuit hun eigen locatie alles in het werk om zoveel mogelijk punten binnen te halen. De verschillende opdrachten en grote hoeveelheid vragen werden het beste gemaakt door team 'Wij & Marij'. Rond middennacht konden we dit team als derde verschillende winnaar in drie edities huldigen en eeuwige roem toekennen. Het was een fantastische avond!

Een geweldige edite 2018

Op vrijdag 18 mei 2018 vond de tweede editie van Kwistut plaats in Hilvarenbeek. 

Onder mooie weersomstandigheden had de organisatie weer een uitdagende en diverse kwis samengesteld. De eerste plaats was dit jaar voor The Bloes Brothers & The Soul Sisters. de winnaar van vorig jaar (Sens gezondheidszorg) legde beslag op de tweede plaats.

 

Een super eerste editie

Op vrijdag 2 juni 2017 vond de eerste editie van Kwistut plaats in Hilvarenbeek. In navolging van andere Brabantse dorpskwissen zag de Hilvarenbeekse variant in 2017 het licht. En wat voor een eerste editie werd het in 2017!! Verwachtingen werden overtroffen en Hilvarenbeek stond op zijn kop om met al haar enthousiaste deelnemers te strijden om de eerste titel. De eerste plaats voor Sens Gezondheidszorg was natuurlijk mooi maar belangrijker was nog dat er door jong en oud samen werd gewerkt om met het eigen team een gezellige, leerzame en avond vol saamhorigheid te hebben. In een volle en dampende tent op de Vrijthof werd de eerste editie succesvol afgesloten met gelijk de prijsuitreiking en aansluitende feestavond. Een prachtig begin van dit nieuwe evenement wat ook gelijk het begin was van een mooi pinksterweekend in samenwerking met stichting Zomergeblaos.
Copyright © Kwistut

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites